Неуравновесен мъж вилня във фитнес зала

9
673

Неуравновесен мъж вилня във фитнес клуб на центъра на Козлодуй, нападна момиче там и разби една от вратите. Инцидентът е станал малко преди 17 часа на 5 ноември. 37-годишният Хасо е задържан и с прокурорско разпореждане днес ще бъде приведен в специализирано лечебно заведение, където ще бъде и освидетелстван.

Хасо е чест посетител на фитнеса, но до вчера не е създавал проблеми. В ранния следобед обаче изведнъж започнал да крещи, плюе, заплашва и обижда останалите трениращи, като нападнал момиче, което се принудило да се заключи в съблекалнята на залата. С удар с ръка дори счупил вратата там.  На мястото веднага пристигнал полицейски екип, който извел разбесенелия се мъж. Той е бил задържан до 24 часа, а неговите близки съобщили, че е приемал лекарства, но от известно време не си е взима хапчетата и заради това изключил. Сега той ще бъде лекуван в специализирано заведение във Враца, от където ще му поставят диагноза.

„Аз не бях там в този момент, но изведнъж той е започнал да се държи арогантно и агресивно. Никой не то е предизвикал с нищо – просто изведнъж е започнал да крещи, че ще ги заколи, ще ги убие. Използвал е вулгарни думи. Двама мъже са били там и го попитали какво му е станало, дали музиката му пречи, защо се държи така. Той се е нахвърлил върху тях, дали го знаят кой е, че е евангелист и че ще заколи това българско племе. После е заплюл едно момиче в лицето, нахвърлил се е да я удари като я е обиждал и добре, че се е заключила в женската съблекалня. Той е ударил по вратата и я счупил. Изпаднал е в пълна истерия. После брат му ми се извинява и ми обяснява, че отказвал да си пие хапчетата и заради това е превъртял. Но аз каква вина имам, че той не е добре, да плаши и гони моите клиенти. Хората са се изплашили и са си тръгнали. Нека се лекува, но вече няма да бъде допуснат във фитнеса“, коментира собственикът на залата Даниел Рашков.

Реклама

КОМЕНТАРИ (9)

  1. е вреден и има достатъчно фитнес митове, които на практика не са верни, но много хора се хващат на тях.
    Явно и този мъж е прекалил със заниманията.

  2. Аз като бях тинейджър в Козлодуй този Хадо, и неговия близък приятел Жаклин постоянно обикаляха централните части на града и като 28 30 годишни напомпани батко струваха самочувствието на 16 годишните младежи като ги заплашваха и биеха. Към тази група се включваха още един манган Мишката сниман от предаването горещо и БТВ репортерите и неговия брат които е може би най опасния към тях има и още 3,4 братовчеда тази цялата група със години тормози цялото население на града а някой местни девойки са били заключвани и изнасилвани с дни. А брата на този мишката се ожени за хубава българка от града на сила с кой и заплахи на нейното семейство жалко че никой не им помогна.

  3. Не така братята немат нищо общо с Хасо и който ги познава никой неби казал нщ за тех най малко за Мишката защото те са много добри момчета.И все пак нямат нищо общо с тоя Хасо.

  4. Не така братята нямат нищо общо с тоя Хасо а ни най-малко с случая.Който ги познава неби казал нищо за тях ни най малко за Мишката.Защото те са много свесни.

  5. Нече нещо те действително нямат нищо общо с тия работи дето ги коментирате.Защото те на много хора са и помогнали от града.Става въпрос за братята.

  6. Диниска струва ми се че и ти /тя си еин мангал като тях

  7. Ти добре си опасен но ти разбрали кой защитавам.И с това мангал обиждаш самият себе си сигорно.

  8. Денисче, защо защитаваш черните разбойници, имаш зависимост от тях или просто си прост?

Comments are closed.