В „Козлодуй днес“ предварително

0
163

Сметените под килима проблеми на козлодуйската болница вече се разпиляха, нещата пак не се решават и пак не е тайна. Заради това се стигна до констатации на Изпълнителната агенция „Медицински одит“, които заплашват болницата със затваряне. Това е и основната тема в тазседмичния брой на седмичника.

Дават близо половин милион лева за ремонт на две детски градини в Козлодуй; новосанираният блок № 1 прокапа след дъжда, а козлодуйските улици отново се превърнаха в реки – четем в новинарските заглавия. Скандал с родилка разтресе АГО, а волейболен клуб „Козлодуй“ плати 200 лева заради отменено домакинство – също са сред по-любопитните новини.

Интервюто в броя е с хаштаг политикът Ивайло Вагенщайн, който е категоричен, че хората нямат проблеми, а сами избират кое да превърнат в проблем. В страниците с лични истории Симона Богомилова разказва за пътя на дизайнерката Красимира Илиева от Черна гора до Крива бара, а в рубриката „Късчета история“ Зорница Коларова и Юлия Маринова разказват за Ньойския договор и просветителя Рангел Панталеев.

Реклама

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете вашия коментар
Моля, въведете вашето име