В „Козлодуй днес“ накратко

14.11.2017
0 коментара | коментирай
В „Козлодуй днес“ накратко

Водещият материал в новия брой на „Козлодуй днес“ тази седмица е свързан с проблема със свободно разхождащите се стопански животни, който предизвика масовото недоволство на хората, срещу което градската управа не се притесни да признае, че със законовите мерки не се справя и ще разчита на морала на собствениците.
От по-важните новини от седмицата разбираме още, че никой не иска да чисти улиците тази зима; избират нов шеф на прокуратурата в Козлодуй; втори път гори магазина на Цаната в Гложене; общинската служба „Социално подпомагане“ ще обособи изнесени приемни в селата; дават над 2 милиона лева на пчеларите и още любопитни новини.
В темата на броя Зорница Коларова и Юлия Маринова разглеждат въпроса с увеличението на детските надбавки с три лева. Интервюто пък е с комедийният актьор Филип Аврамов, който неотдавна гостува в Козлодуй с музикалния спектакъл „Бог рок“. На страницата Наблюдател журналистът Валери Тодоров представя разсъжденията си по темата доверието срещу фалшивите новини в медиите, а на здравна тематика е разгърнат въпросът с противогрипните ваксини и недостигът им в Козлодуй. На две спортни страници в броя са поместени новостите около постиженията на местните спортни клубове.
Петя ДиловаКоментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.