Начало | УСЛОВИЯ ПРИ ПИСАНЕТО НА КОМЕНТАРИ В KOZLODUY-BG.INFO

УСЛОВИЯ ПРИ ПИСАНЕТО НА КОМЕНТАРИ В KOZLODUY-BG.INFO

Публикуването на коментари в www.kozloduy-bg.info означава, че сте запознати с настоящите условия и сте длъжни да ги спазвате.
Услугата за публикуване на коментари под статиите на информационния сайт www.kozloduy-bg.info не изисква регистрация за потребителите. За да бъде публикуван коментар, е редно да спазвате следните условия:

  • Публикувайки коментар, Вие автоматично се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, обиди на етническа и религиозна основа, думи с обидно съдържание и други материали в разрез с българското законодателство. Коментарите с рекламна цел са забранени за публикуване и ще бъдат изтривани своевременно.
  • Потребителите на сайта, прочитайки тези условия, автоматично се съгласяват, че www.kozloduy-bg.info не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в сайта коментари.
  • Администраторите на информационния портал имат право да изтриват коментари, които са в разрез с правилата на тези условия.  Коментарите на латиница също не се толерират и администраторите имат право да ги премахват своевременно.
ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.