Син на ресторантьор в Гложене кълцал трупа на издирван младеж

01.07.2012
20 коментара | коментирай
Син на ресторантьор в Гложене кълцал трупа на издирван младеж

Синът на ресторантьор от Гложене е задържан за зверското убийство и разчленяване на 22-годишния Николай Йорданов от София. Разфасованото му тяло беше събрано на части след по-щателно издирване в река Огоста и района. Днес цялото ръководство на МВР и  Института по психология към ведомството дадоха специална пресконференция с подробности по случая. Това стана след ареста на Адриан Анатолиев. Той е бил задържан в Мизия, където живее със жена си и детето си. В ареста бил прибран и по-малкият му брат, който живее в Гложене, за да бъде проверено дали не му е помогнал в прикриването на убийството. Претърсени са били всички имоти на семейството, автомобилите и дори ресторанта в центъра на Гложене, който държи бащата Анатоли. Главата и кости от трупа обаче били намерени на входа на така нареченото „сукарно” – изоставено място, бивш профилакториум и ресторант на бившия завод за хартия, намиращ се между Гложене и Мизия. На пресконференцията пък ръководството на МВР съобщи, че самото убийство е извършено в квартирата на Адриан в София. Там било и разчленено тялото, а след това набутано в чували за боклук, които 31-годишният мъж докарал в родния си край, натъпкал в контейнери за смет, каквито има на обществените места в Мизия, опитал се да ги пали и после пуснал в Огоста. Всъщност на същото място, на което преди повече от седмица бяха намерени ръцете на убития, после изплувал и кракът. Въпреки претърсването на 18 юни, тогава други човешки останки не бяха намерени. обяснението е, че долните крайници са били заплетени в тинестото дъно. По-късно стана ясно, че ДНК експертизата на ръцете е показала, че те са на обявения за издирване като безследно изчезнал 22-годишен младеж.
От МВР съобщиха като версия за зверското убийство – грабеж. Всъщност Адриан и Николай се познавали от София. Ставало дума за някакви пити кашкавал, които Адриан бил дал на убития да продаде, понеже бил дистрибутор на хранителни стоки. В онзи фатален ден на 14 юни това бил поводът за срещата между двамата – завършил с разфасоването на Николай, от когото Адриан прибрал дневната сума от оборота, около 1000 лева.
Самият Адриан не е криминално проявен и никой от Гложене не е и предполагал, че е способен на такова зверство, въпреки че имал славата на неудачник. Откакто се преместил да живее със жена си в Мизия, не поддържал особено близки отношения с баща си. Според директора на Института по психология комисар Неделчо Стойчев престъплението е било планирано, а основната цел най-вероятно е била грабеж. Адриан е задържан с мярка за неотклонение за 72 часа, като предстои да му бъде поискана постоянна „задържане под стража”.
Деси Николова

снимка: пресцентър МВР

На нарочна пресконференция днес ръководството на МВР даде подробности за зверското убийство, за което беше задържан 31-годишният Адриан Анатолиев от Гложене

Коментари
titi
Дата на публикуване: 01.07.2012 15:29:16
Ами, че то да вземат да го пуснат! Я, какъв примерен младеж бил, жена, дете, поздравявал съселяните си, абе, въобще да го пускат, така или иначе с тая съдебна система ще го оправдаят, поне нЕма да се харчат народни пари!
bai shile
Дата на публикуване: 01.07.2012 16:14:50
Жалко за баща му на убиеца защото Анатоли е свестен но синът му е леке .
levski
Дата на публикуване: 01.07.2012 16:21:03
УЖАС .. . .КОШМАРРРРРР . .. . :Х. .
Mariq St.
Дата на публикуване: 01.07.2012 16:46:36
Titi, и тоя изврег ще го опрадаят. Най-много да му сложат някоя наказателна за \"нещастен случай\"(понеже при спора Ники е паднал и си ударил главата).Това,че е изкормил и разчленил жив човек надали ще му се обърне внимание.Разбирам всичко,може да стане случайно,ама да си прави той сметките за колата,за кашкавала,за торбите и кофите за смет,къде и как ще разпилее трупа на момчето.......Айде, че това е планувано до подробност.Психопат.Това за мен е болен мозък и като тия със жълтите книжки-има си заведения за хора с подобни заболявания.А не хванал и пребил някой ,ама понеже има жълта книжка е оправдан,ама ако него го пипне някой ще го лежи до живот.Отклоних се от темата,но е факт и дадох за пример.Ще стане като с Владо-народа се дига-ден,два три...групи и Фейса....и накрая НИЩО.Българина стана чудовище,мисленето и манталитета на народа се изврати тотално.Що за човек си ти,убиецо на Ники и вие други зверски убиващи хората?!Скарали сте се ОК,бутнал си го,паднал е и си разбил главата.Викни бърза помощ,полиция,направи каквото можеш,и да лежиш после ще е по-малко и на съвестта ти няма ще е до някаква степен по-спокойна,че си се опитал да помогнеш.Ама да ми кажеш,че се ударил и си го разпарчетосал,горял и разхвърлил из цяла СЗ България - На клада ще ти е малко!Груба съм да,обвинявайте ме,но заради такива изроди се озлобяваме всички и ставаме канибали.Заради това, че пак ще потулят нещата заради някакъв селяндур и 200....Толкова ли струва човешкия живот-200лв и 4 пити кашкавал?????????????
......
Дата на публикуване: 01.07.2012 16:47:27
Вие гледайте бащата на убиеца , а родителите , който са загубили сина си за тях ви е грижа -още едно почернено семейство ....... ужас направо ;хх
анонимен
Дата на публикуване: 01.07.2012 16:53:49
Вие гледайте родителите на убиеца , а родителите на Ники какво да кажат !?!
От Република до Анархия… и обратно
Дата на публикуване: 01.07.2012 17:32:55
Ако това беше в Америка, Адриан щеше да получи 586 години затвор,а тука ще има 7 години ефективна !
ЯСЕН
Дата на публикуване: 01.07.2012 17:52:30
Футака му е прякора! Ако не се лъжа...
kzld
Дата на публикуване: 01.07.2012 18:08:49
айде честито ... за каква ефективна присъда говорите бе хора??? Той не е бил НИКОГА криминално проявен => пробация, нашата съдебна система за нищо не става... само може да се надяваме че може би някога ще има издадена ефективна присъда за този психопат!
доживотна присъда
Дата на публикуване: 01.07.2012 18:45:53
Доживотна присъда му трябва на този касапин! Какво от това,че не е бил проявен криминално?!Нормален човек ,не би направил подобно нещо.Само един психопат ,може да извърши нещо подобно! Такаче,зад решетките,доживот! Без право на обжалване!
...ехооооо от зловещото Гложенеее....
Дата на публикуване: 01.07.2012 19:05:31
ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА ПАМЕТ НА НИКОЛАЙ !
НАШИТЕ НАЙ-ИСКРЕНИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ И ОБЩОЧОВЕШКИ СЪЧУВСТВИЯ НА ВЕЧНО СКЪРБЯЩИТЕ МУ РОДИТЕЛИ И БЛИЗКИ !
Човек дори добре да живее пак умира. Но защо по този жесток начин?!!!!!!!!!
Преди две години и един месец нашето родно Гложене отново беше в центъра на криминалните хроники - мъж по особено жесток начин уби спящите си съпруга и дългоочакван син и след това се самозапали !
Кой човешки ум може да побере тази жестокост ?!! Какви хора живеят около нас? С какъв човешки облик са? Останала ли е и частица човещинка у Тодор и у Адриян до момента на свирепите им престъпления ? И двамата са родени и израснали в нормални семейства - обсипани с грижите , вниманието и обичта на своите родители. Потърпевшите от Тодоровото престъпление са мъртви.
При Адриян е друго - и страшно и тъжно и за близките му и за нас .
Адриян е дете на новото ни време.През това \"ново време\" човешката понятийна система за послушание, за доброта,за взаимопощ,за всеотдайност сякаш изгуби своя смисъл , \"разми се\" , \"разводни се\", обезсмисли се. Предметите , парите , имотите и имането взеха връх над простите човешки неща.
Най-чистосърдечно НЕ ПОЖЕЛАВАМ на никой в този момент да е на мястото на родителите на Николай и на Адриян ! Здрави , прави,млади в разцвета на силите си умни мъже - погубени по най-безразсъден начин ! Кой е виновен за погубването на Николай ? Адриян ! Кой е виновен за човешката деградация и падение на Адриян? Само семейството ли ? За огромно наше съжаление икономическото ни положение в настоящия момент подтиква младите хора към подобни безрасъдства. Те са безработни - дори и с добро образование не могат да започнат работа защото нямат трудов стаж .Е,как да го натрупат този трудов стаж и да усвоят занаят като не ги приемат на работа! По цял ден са скитат по кръчмите и кафенетата с малкото парички от мама и тати. Междувременно създават и свое семейство - защото живота си върви и това е естествения ход на нещата. И как ще се грижат за своето семейство с едно или две дечица без пари? Родителите и на двамата им помагат до колкото могат,но ако и те са безработни или вече пенсионери - откъде? Ето - конфликта ражда по-сериозен конфликт ! И с т р а ш е н ! Започват неразбирателствата с родителите , които малко помагат или изобщо отказват да помагат,защото нямат от къде , след тях идват кражбите и дребните престъпления или ако са по -безумно смели - и невероятните жестокости , действат като Адриян,Не го оправдавам ! НЕ ! В никакъв случай ! Все пак нещо го е подтикнало , нещо е отприщило насъбралите се у него омраза , неприязън и желание за отмъщение и го довело до тук.
Страшно и жалко ! Страшно ,че сред нас ,около нас , редом до нас живее Адриян! Жалко за невръстната му дъщеричка съпругата му и невероятно трудолюбивите му родители - те от тъмно до тъмно,зиме и лете са на работа - в ресторанта и у дома , а майка му и в АЕЦ\"Козлодуй \" на смени преди да се пенсионира , до скоро. Как успяха тези свестни хора да възпитат единия си син , а за другия - какво не им достигна?
Много са тук въпросите.Много и кой от кой все по-важен въпрос! Важен за нас - родителите и особено важен за нашите подрастващи деца, които не спират с въпросите си - как , защо , кога ,къде!!!!!!
Вече колко години децата ни всяка сутрин през голямото междучасие закусват със закуските на Анатоли. С откриване на Защитеното жилище за стари хора в Гложене , и старите хора в него се хранят три пъти на ден от Анатоли!!!
Всички познаваме Рени и Анатоли и всички сме потресени от случилото се !!!!
В този момент освен пари са им необходими много психически сили и здрав разум , за да осмислят нечовешкото престъпление на първородния им син !
Mariq St.
Дата на публикуване: 01.07.2012 20:21:41
До зловещото Гложене:
Прав/а си до някъде!НОООООООО!Не съм съгласна, че само от немотията човек се насочва към кражби и престъпления.Мога да дам младо семейство с две малки деца, които се влачат по квартири и не изнемогват.Прави здрави българи.Но нямат работа...И въпреки всичко мъжът в тяхното семейство още не е откраднал или убил някой за 200лв., въпреки, че смо наема им е толкова на месец,а заплатата му не надвишава 250-300лв. Да не говорим,че редовно подарявам стари дрехи на тези хора, които са лишени,освен от собствен дом,и от подкрепа на близките си.Колкото и трудно да му е на човека,ако си има акъла в главата си зане мястото.Мога да посоча и друго семейство,което живее даже без ток и пак се влачи по квартири,но кражби и убийства няма.Това го казвам не конкретно да сравня с някой,а само за пример.Друг е въпроса,че на истина си има хора дето си имат психически отклонения и .... Грозна работа.Вярно,че никой не знае какво го чака в утрешния ден.но в крайна сметка,по-добре да прося и да се моля за 1 лв да купя хляб на децата си, отколкото да отнема чуждото дете, да почерня семейството и фамилията си и цял живот да живея с гузна съвест.А да не говорим,че на един нормален разум едвали ще му дойде на акъла да разчлени някой като по схема,че даже и да си направи гравик къде да изхвърли отделните части на трупа.ОТВРАТ!
Девил
Дата на публикуване: 01.07.2012 22:27:46
абе някой от вас да знаят фейсбука на тва убитото момче!
ПАТРИОТ
Дата на публикуване: 02.07.2012 00:14:34
АКО ЛЕВСКИ ВИДИ В КАКВО СЕ Е ПРЕВЪРНАЛА РОДИНАТА МУ ЗА КОЯТО СИ Е ДАЛ ЖИВОТА ЩЕ СЕ ОБЪРНЕ В ГРОБА....................
Народа е луднал тотално.
Дата на публикуване: 02.07.2012 00:32:01
Дайте му снимката на тоз убиец, какво го криете това изчадие адово !?
нормална безработна
Дата на публикуване: 02.07.2012 09:58:12
И какво сега излиза,че немотията довела до това жестоко убийство.Това означава ли,че процента на безработните е равен на процента на изродите.Жална ни майка тогава.Няма прошка за едно такова деяние.Сега ще се нахрани ли въпросния Адриан,ще нахрани ли семейството си или ги закопа и тях.Виновника да си понесе най-тежкото наказание!Не бил криминално проявен?!Всяко нещо си има първи път,а той избрал най-отвратителното нещо да влезе в криминалната хроника!ОТНЕМАНЕТО НА ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!Като бил такъв неудачник да се беше метнал през някой мост,тогава сигурно щяхме да скърбим за него!Жалко за Ники,за погубения млад човек,за неговото семейство и неговите близки.Поклон пред паметта му!
bai shile
Дата на публикуване: 02.07.2012 11:30:21
Има резон в тези убийства защото немотията е страшно нещо.Не опрадавам убиеца за действията му даже напротив направил е нещо ужасно но и глада е лош съветник. Много хора са със задължения към банки ,към лихвари и какви ли не други кръвопийци и единствения начин да се издължат в тази криза е по незаконен начин .А за това хората да са без работа и доходи са виновни г-да Управляващите.Зная че те правят много незаконни неща и се обогатяват но за народа има закони.
Мая Чифчийска
Дата на публикуване: 02.07.2012 19:03:11
Смърт на тоя изрод! Колко хора има безработни и не прибягват до такива зверщини, колко са тези, които имат недъгави деца и се борят в живота, колко са тези които са изпадали в депресия, безработица, раздяла с половинката си .... много.Само един психопат, болен мозък, изчадие може да свърши това.Язък си за момчето, тоя и да го осъдят (На смърт ще е най-добре) и да не го осъдят момчето няма да се върне.Ако го осъдят дори и на 20г. какво?Един ден ще излезе от затвора и той отново ще диша, а мъката на родителите загубили синът си няма да се намали.Ако ме питате мен един куршум,ако трябва два и тоя да не види синьото небе повече!
12334
Дата на публикуване: 03.07.2012 12:20:59
за каква немотия говорите,има хора,който с 300 лв.издържат семейството си и не убиват.Та той е живял в София там една квартира е не по-малко от 250-300 лв.,пък и свободното си време прекарвал в пицарията(това не мога да потвърдя,но така казаха по новините )от къде е взимал пари за там.И Анатоли и Рени са възпитани и добри хора,които въпреки всичко,щяха да му помогнат и финансово и морално,защото според мен този човек има спешна нужда от среща с психиатър.Но кой му е виновен,че не разговаря с родителите си,никой родител няма да си остави детето да стигне до това положение,ако му се позволи да помогне. Сега ли се сети,че има жена,едно детенце,което ще има нужда от баща си и което ще трябва да живее с мисълта,че баща му е убил зверски едно момче в разцвета си.А родители на Николай какво са го отгледали и възпитали и се намира някакъв ненормалник и решава да го убие,за някакви си смешни пари,толкова ли струва един човешки живот.
Девил
Дата на публикуване: 03.07.2012 17:53:36
Жалко за родителите на Николай защото,Николай ще гние в гроба а Адриан след 1г. ще го освободят!!!


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

До Аа за Заграденото игрище най-после е готово

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ПАРЛАМЕНТА ЗА НОВ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИТЕ за Общината не иска да се знае за проблемите в болницата

Извода за Общината не иска да се знае за проблемите в болницата


Изтеглете вестника в .pdf формат.