ВЕТЕРИНАРЕН ЦЕНТЪР "САНТЕ ВИТА" – 24 ЧАСОВА ГРИЖА ЗА ВАШИТЕ ЛЮБИМЦИ

21.02.2012

Проектът за Ветеринарен център „Санте Вита” стартира през октомври 2007 година с откриването на ветеринарна амбулатория. Днес той обединява модерно оборудвана клиника със стационар, ветеринарна аптека и зоомагазин.

За последните три години значително се увеличава броя на предлаганите услуги, като лечебно-диагностичната дейност заема основно място. Ветеринарният център разполага със специално обособен хирургичен сектор за дребни животни, включващ операционна, предоперационна и помещение за следоперативен престой и наблюдение. 

 

Тази година към клиниката бе изграден стационар, даващ възможност за интензивно лечение на тежко болни животни.


В ежедневната си практика ветеринарните лекари от „Санте Вита” разчитат освен на своя опит и на съвременно медико-диагностично оборудване. Екипът от специалисти разполага с апаратура за рентгенография, кръвни и микроскопски изследвания, както и с бързи тестове за диагностика на редица заболявания.


В клиниката се извършват всички профилактични мероприятия необходими за здравето на домашните любимци, като за това се използват висококачествени продукти на водещи фирми. Основен принцип в работата с пациентите е индивудуалния подход, съобразен с вида, породата, възрастта и здравословното състояние. Провеждат се профилактични годишни прегледи, ултразвуково почистване на зъбите, а при нужда се изготвят специални диетични програми.


Цялата информация за извършените манипулации се съхранява в електронен паспорт за всяко животно. Тук домашните любимци  могат да бъдат маркирани според съвременните изисквания, чрез поставяне на електронен микрочип.

За комфорта на дългокосместите породи кучета и котки се предлагат и фризьорски услуги.


Във ветеринарната аптека клиентите могат да разчитат на голямо разнообразие от медикаменти и добавки за всички видове животни, при закупуването на които получават безплатна консултация от специалист – ветеринарен лекар.


Зоомагазинът на „Санте Вита” разполага с богата гама храни за домашни любимци. На клиентите постоянно се предлагат нови и интересни промоции.

Тук ще ви помогнат, с компетентно мнение, да намерите най- подходящия аксесоар или козметичен продукт. За най-модерните кучета се продават дрешки на българска фирма, а за да бъдат те уникални може да направите индивидуална поръчка.


 
Ветеринарният център „Санте Вита”, предлага специална услуга – временно отглеждане с професионални грижи за домашните любимци по време на вашите отпуски и почивки. Животните се настаняват в индивидуални просторни стаи и разполагат с двор за игра. Престоят включва разходка два пъти на ден и хранене с висококачествена храна.


Ветеринарният център „Санте Вита” работи за вас седем дни в седмицата, а в извън работно време при спешни случаи може да разчитате на дежурен лекар.
 

 ЗА ВАШИТЕ ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ СЕ ГРИЖАТ:

Д-р Владимир Йорданов
Д-р Маргарита Илиева
Д-р Йосиф Еленков
Д-р Валери Гешев

Работно време на ветеринарен център САНТЕ ВИТА:
понеделник - неделя - 9.00 - 19.00 часа
ул. Отец Паисий - 4, тел. 0973:/ 8 20 32, 0878/ 898 800

Виж видеото тук.

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.