„Олимпия“ със седем медала от Перник

31.10.2017
2 коментара | коментирай
„Олимпия“ със седем медала от Перник

Седем медала и едно пето място завоюваха състезателите от клуба по джудо ,,Олимпия” след отличното си представяне на Втория международен турнир по джудо  ,,За купата на Кмета”, който се проведе на 28 октомври в Перник.
Момичетата Рая Казакова, Даниела Стефанова и Ирина Железарска бяха безапелационни и извоюваха три златни медала в категориите си. За бронз се пребори най-малката участничка - Симона Христова. Със силна игра Виктор Цонов стигна до финала, като постигна сребърно отличие. Бронзови медалисти станаха съименниците Никола Илиев и Николай Илиев. Малко опит не достигна на Кристиян Върбанов,който загуби на полуфинал за ,,златна оценка” и остана пети в крайното класиране.                                                
Пернищката спортна зала ,,Борис Гюдеров” събра по време на надпреварите повече от триста и петдесет състезатели от 28 клуба от България и Македония, а джудо клуб „Олимпия“ взе участие с общо десет състезатели.
Петя Дилова

Коментари
qqq@abv.bg
Дата на публикуване: 01.11.2017 08:11:46
Тоя спорт има повече успехи от всички други които се развиват в града. И при тях е безпаричие,ама не съм ги чул един път да мрънкат за кинти ,както правят всички останали.Елате и ги вижте в каква зала и условия тренират ,а какви успехи имат.Явно неудобството и мизерията амбицира тези деца да бъдат най добрите. Респект към усилията на треньорите и успехите на техните състезатели.Поклон.
Николай
Дата на публикуване: 05.11.2017 21:02:16
Браво, Рая!
Всички се гордеем с твоите успехи!
Чичо ти!


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.