„Първа Атомна“ размаза „Янтра“ със 7:0

30.10.2017
0 коментара | коментирай
„Първа Атомна“ размаза „Янтра“ със 7:0

Представителният отбор на „Първа Атомна“ буквално размаза гостите си от „Янтра“ Габрово в дванадесетия кръг от Северозападната Трета лига. Момчетата на Николай Нинов показаха тотално превъзходство на собствен терен и доказаха превъзходството си, като нанизаха на гостите от Габрово цели седем гола, а стражът им не допусна нито един в собствената си врата.
„Получи се много добър двубой с тотално преимущество на нашия отбор през цялото време. Резултатът говори категорично за това“, не скри задоволството си от срещата наставникът на мъжете Николай Нинов.
Така местният тим се подрежда на четвърто място във временното класиране с актив от 23 точки след отбора на „Вихър“ Славяново, който заема третото място със същия актив. Начело е отборът на „Кариана“ Ерден, следван от видинския „Бдин“.
В следващия кръг от Северозападната Трета лига „Първа Атомна“ ще гостува на „Спартак“ Плевен. „Доста тежък двубой, да се надяваме, че и там ще излезем с положителен резултат“, не скри надеждите си за предстоящия двубой Нинов. 
Петя Дилова
 Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.