Прокуратурата проверява Боко, публикувал снимката на детето с цигара

24.10.2017
10 коментара | коментирай
Прокуратурата проверява Боко, публикувал снимката на детето с цигара

Районната прокуратура в Козлодуй се самосезира след случая със снимката на малко дете с цигара в устата, приличаща на марихуана, публикувана от 22-годишния Богомил Цецков от Козлодуй.
Снимката на невръстното момиченце с ръчно свита цигара в устата се появи в публичното пространство миналата седмица, когато чичото на детето - Богомил Цецков - реши да я сподели в личния си профил във Фейсбук. Това му действие и последвалите публикации в медиите предизвикаха проверки от страна на Прокуратурата, според които съдържанието на цигарата е обикновен тютюн, а детето не живее в рискови условия, уверяват от отдел „Закрила на детето“. „Богомил е бил в стаята с племенницата си, която е на две години и половина, майката на детето е била в съседната стая. Бащата е в затвора. Богомил не е преценил, че прави нещо лошо, като е дал на детето незапалена цигара с тютюн. Снимал го е и го е качил за забавление – обясни след предварителната проверка началникът на отдел „Закрила на детето“ Нина Коева. Показаха ми тютюн, с който пълнят цигари – бабата пуши такива ръчно свити цигари, като държеше да уточни, че тютюнът е от събирани недопушени угарки от местно заведение, където тя работи като чистачка. Богомил не пуши цигари и ме увериха, че той не би си позволил да внесе вкъщи марихуана, още повече пък да я даде на детето.“
Според прокурорското постановление проверката на отдел „Закрила на детето“ има за цел да установи дали децата са добре обгрижвани и дали не живеят в рискова среда. „Отидохме в дома на семейството без предупреждение. След конкретната проверка мога да кажа, че нямаше нищо притеснително. Домът, в който се гледат четирите деца, е топъл, чист и подреден; беше сготвено; децата бяха добре облечени, в присъствието на възрастни; големите момичета посещават училище – добре гледани“, обясни още Коева.
Припомняме, че след публикацията на kozloduy-bg.info за изявата на Цецков в социалната мрежа той най-напред махна снимката на детето от стената си, а след това изтри и профила си.
Петя Дилова

Коментари
hahaha
Дата на публикуване: 24.10.2017 16:19:34
Богомил не пуши цигари и ме увериха, че той не би си позволил да внесе вкъщи марихуана, още повече пък да я даде на детето.“ БАХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХХА
те хубаво го проверяват
Дата на публикуване: 24.10.2017 21:41:08
но вие защо продължавате да публикувате тази снимка?!?
чака рака мошуле
Дата на публикуване: 25.10.2017 08:27:00
ако надигне и шише с коняк хлапето пак ли ще има възмутена и огорчена общественост?
шишето може да е пълно с мляко с какао а цигарата може да се окаже дъвка!имаше таквиз дъвки по тошово време ама никой не дигаше джангър!сега се правим на по католици от папата! питайте това дете дали е яло днес!
Това е биберон залъгалка бе ора
Дата на публикуване: 25.10.2017 09:30:24
Това е биберон залъгалка бе ора
!!!!
Дата на публикуване: 25.10.2017 09:30:37
смучат джойнт и спът
санду
Дата на публикуване: 26.10.2017 17:04:41
тоя дилар боко нема ли да го вкарат във затвора
Прокуратурата,
Дата на публикуване: 26.10.2017 17:09:18
А сайта, дето го представи тоя наркоман като герой и чрез него рекламираше дрогата, ще го проверявате ли? Или Ви е страх от някой?
дали?
Дата на публикуване: 28.10.2017 21:36:14
https://www.bulnews.bg/article/306747

При проверка полицаи са хванали двама младежи да разпространяват маихуана в близост до училище, научихме от МВР. Двамата дилъри носят инициалите И.И. и Б.К. и са съответно на 18 и 20 години.
Младежите са обикаляли умишлено около една от гимназиите в Козлодуй и при вида на полицаите са успели да се отърват от 31 топчета, съдържащи зелената листна маса, но едно единствено топче останало у тях.
При извършената полицейска проврка са открити и остааналите. Полевият тест отчел, че листата са именно канабис.
След извършен оглед на района, в който дилърите смятали да разпространяват стоката си, двамата са задържани в арестаза едно денонощие. Започнато е досъдебн производство.
М
Дата на публикуване: 29.10.2017 08:15:39
Не е Боко задържан
%9
Дата на публикуване: 31.10.2017 09:11:18
шаровците и боковците и останалите със тези мангали също са хора на квиц и мишката брачеда на боко и шаро продават дрога на целия град полицията си знае да дойде пак гдбоп да ги зима и тези зехте големите малките сега лудеяат


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.