Новият брой на „Козлодуй днес“ накратко

24.10.2017
0 коментара | коментирай
Новият брой на „Козлодуй днес“ накратко

„Сметоха под килима проблемите на болницата“ е озаглавен водещият материал в тазседмичния брой на „Козлодуй днес“, след опита на общинското ръководство да неглижира проблемите в козлодуйската болница на  фона на безкомпромисното затваряне на здравни заведения в страната, като предпочете да не се говори за това публично, а нещата да се решават „на тъмно“.  Всичко, свързано с текущата криза в местната болница, четете в темата на новия брой, който вече е на вестникарския пазар.
От новинарските заглавия разбираме: дават лиценз за 5-ти блок на АЕЦ „Козлодуй“; промениха правилника на ОбС в частта за заплатите на съветниците; работник в чистотата с условна присъда за арсенал с пиратки; площадният телевизор вече работи; най-сетне приключи ремонтът на заграденото игрище и други. 8-ма и 9-та страница носят заглавието „Русия 2018: Путин срещу… Путин“ и поместват коментара на българския журналист Валери Тодоров.
Интервюто  в броя реализира Зорница Коларова, която сяда на откровен разговор с Мистър Козлодуй 2017 Стефан Вълков. Три са страниците, отделени за спортните събития от изминалата седмица.
Петя Дилова
 Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.