„Козлодуй днес“ отново на пазара

05.09.2017
0 коментара | коментирай
„Козлодуй днес“ отново на пазара

След обичайната си почивка през август седмичникът „Козлодуй днес“ се завръща с още по-любопитно съдържание. От първа страница на днешния брой става ясно, че от планирани над половин милион лева за пътища са изхарчени едва 12 489 лева. Протестът, организиран от граждани пред сградата на администрацията в началото на август, отприщи авариен ремонт на най-големите дупки и с това дейностите по ремонт на компрометирани участъци приключиха. В същото време става ясно, че Община Козлодуй иска банков заем от 520 000 лева заради запорираните си сметки, а съдът не призна разходите на администрацията за над половин милион лева по водния цикъл.
Министърът на енергетиката Теменужка Петкова и изпълнителният директор на ДП РАО Дилян Петров направиха символичната първа копка на Националното хранилище за радиоактивни отпадъци на площадка „Радиана“ – подробностите на страница 4.
Страницата на здравна тематика информира, че Реанимацията в козлодуйската болница остана без началник. От началото на годината досега пък е отчетен спад на новородените бебета в Козлодуй на фона на демографския срив, отчетен за целия Северозападен регион.
Темата в броя засяга един логичен, но не толкова лесен начин за забогатяване – отказа от един от най-разпространените пороци – тютюнопушенето. Интервюто пък е с талантливия актьор и режисьор Ники Илиев, който е категоричен, че „С кино се изкарват пари, но все пак тук не е Холивуд“. Внимание заслужава и социалният експеримент на Десислава Ивайлова, който тази седмица стигна до извода, че доверието се изпарява като аромата на парфюм.
Петя ДиловаКоментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

До Аа за Заграденото игрище най-после е готово

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ПАРЛАМЕНТА ЗА НОВ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИТЕ за Общината не иска да се знае за проблемите в болницата

Извода за Общината не иска да се знае за проблемите в болницата


Изтеглете вестника в .pdf формат.