Автори от Козлодуй в алманаха „Под лъчите на слънцето 4”

04.09.2017
4 коментара | коментирай
Автори от Козлодуй в алманаха „Под лъчите на слънцето 4”

Излезе от печат алманах „Под лъчите на Слънцето 4“, събрала в себе си над сто имена на талантливи български творци и техните близо триста творби. На страниците на алманаха са поместени разкази, сатирични стихотворения, афоризми, карикатури и епиграми. Конфедерацията на българските писатели, клон Козлодуй, се представи достойно с осем автори. Това са Албена Абарова, Геолина Стефанова, Деница Ангелова, Димитър Петров, Елена Славова, Красимира Милчева, Роси Савова и Цветелина Александрова. Те участват с поезия, проза и фентъзи проза. Съставител на „Под лъчите на Слънцето 4“ е Валентина Панова, председател на КБП – клон Враца. Рецензент на алманаха е председателят на Конфедерацията на българските писатели Станислав Марашки, а членове на редколегията са доктор Анета Дилова и доц. доктор Златка Петрова, която пък е главен редактор.
Зорница Коларова
 

Коментари
Sara Asenova
Дата на публикуване: 07.09.2017 03:23:39
материала просто е прекопиран от дописката на секретаря на КБП клон Кубрат, публикувана преди десет дни в националния разградски ежедневник Екип 7. И аз мога така - вземам нечие произведение и си слагам името отдолу. Извинете се! Сара Асенова - автора
сара асенова
Дата на публикуване: 07.09.2017 04:37:16

Петима автори от Кубрат – в национална антология
27 August 2017

Излезе от печат една от националните антологии на Конфедерацията на българските писатели „Под лъчите на Слънцето – 4“, събрала в себе си над сто имена на талантливи български творци и техните близо триста творби. На страниците на сборника са поместени разкази, епиграми, сатирични стихотворения, афоризми и карикатури. Участващите членове на КБП са от всички клонове в страната.
сара асенова
Дата на публикуване: 07.09.2017 04:37:41

КБП - клон Кубрат се представя достойно с петима автори. Това са Димитър Атанасов, Искра Антонова, доктор Красимир Манолов, Сара Асенова и Жени Славска. Те участват с епиграми, карикатура, сатира и поезия. Други участници от град Кубрат са членовете на ХК „Жарава“ Стоян Черников и Здравко Вутов.
Съставител на „Под лъчите на Слънцето 4“ е всеотдайната и талантлива Валентина Панова, председател на КБП – клон Враца. Рецензент на алманаха е председателят на Конфедерацията на българските писатели господин Станислав Марашки, а членове на редколегията са доктор Анета Дилова и доц. доктор Златка Петрова, главен редактор.

Сара АСЕНОВА
Саня Асенова
Дата на публикуване: 07.09.2017 04:38:10
ще се обърна към редакцията на Екип 7


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info
ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

До Аа за Заграденото игрище най-после е готово

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ДО ПАРЛАМЕНТА ЗА НОВ ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА БЪЛГАРИТЕ за Общината не иска да се знае за проблемите в болницата

Извода за Общината не иска да се знае за проблемите в болницата


Изтеглете вестника в .pdf формат.