Отново асфалтират ул. „Г. Димитров”

11.08.2017
8 коментара | коментирай
Отново асфалтират ул. „Г. Димитров”

Работници асфалтират отново наскоро ремонтираната ул. „Георги Димитров” в Козлодуй. Те работят по участъка за да отстранят дефектите, видя на място нашият екип. Дупките там бяха разкопани заради некачествения асфалт, положен по трасето. Според зам.-кмета Юрик Мартинов при последния ремонт асфалтът е бил дефектен и затова се налага сега изпълнителят да ремонтира за своя сметка пораженията, а общината щяла да упражнява по-строг контрол върху работата този път. Премахването на дефектите на обекта се очаква да приключи окончателно в рамките на няколко дни. Заради ремонтните дейности, движението по улицата беше затруднено. Поставени  са знаци, които предупреждават водачите, че се извършват ремонтни дейности по пътния участък. Дали този път асфалтът положен от фирмата изпълнител ще се окаже качествен или пак дефектен, предстои да се види.
Зорница Коларова 

Коментари
Юрик е мошенник
Дата на публикуване: 11.08.2017 09:40:12
Лъжец и крадец!!!
Така трябва да се прави
Дата на публикуване: 11.08.2017 09:48:03
Фирмите извършили некачествена работа трябва да се карат да си я поправят за тяхна сметка .
Далаверка
Дата на публикуване: 11.08.2017 12:01:44
и сега за награда Маринелка ще си делне 40 бинки с каро трейдинг за добре свършена работа
Бико До Далаверка
Дата на публикуване: 11.08.2017 13:44:47
Тебе не те яд че Маринелка ще си делне 40 бинки а че ТИ няма да участвуваш в делкането
бай Иван -горския
Дата на публикуване: 12.08.2017 08:26:00
Супер е Кметицата да и сапунисаш ц......та
ала град да управлява тя въобще нестава
Прави далаверка с озеленителката Верка
делкат си парици от дървета и тревици.
Кошче шадраванче хоп готово ново златно ланче.С шофьора в колата често вдига си краката, но пък за награда той Общината управлява.Точи нафта от камьони и си спретва той купони.Вий трошете си колите и си блъскаите главите.
Общината нек пропада, но какво Ви пука нека тя озеленява.Красотите да растът джобовете кметски празни няма да стоят, но ще дойде време за разплата дълг ще връща Общината.

А Жи.....чо тариката кара трактора на Общината свойте ниви той оре и въобще не го е....е ,че с общинските пари своя бизнес той върти.БКС-то , Общината всичко му е под ръката назначава уволнява щото Кмета позволява.Точи нафта от камьони и продава ги в галони.Цената той подби и на Марешки дори

С финанси да работиш в Общината празна трябва да ти е главата.Милиони връщат по писмо и сега ядеш дърво.Сметките ти запорират, а парите лесно хич не се събират.
С Кмета от сабале пийваме за Ваше здраве.Работата ще почака щот така стоят нещата.Другите са ни виновни ний сме много благородни.И деня си тъй минава в чакане и в забава.После пак се оправдавт-Нищо не можах да сторя този път ни е виновен строя.Ако върнат социализма ще оправим негативизма.Ще оправим Общината и ще заживеем като в Щата.(САЩ)
Румен адвоката взимаше пари с торбата.Виличка си построи на Малдивите дори,Купи лозе на морето и ниви из полето, но остави в Общината той стадиона за децата, тръбите под замята за да ни се стичат лай...та.С всичките си кусури той не правеше ни на маймуни.
Истината пиша в рими-някой от това боли ги.
Тъпи ми бай Ебане
Дата на публикуване: 12.08.2017 08:59:22
Със сигорност цялата община разбра колко си тъб, прост и природно глупав. Но Ти не се притеснявай дерзай имаш талант на изрод.3
Е.Т.
Дата на публикуване: 12.08.2017 09:29:25
Еваларка, бай Иване!
Лллллл
Дата на публикуване: 18.08.2017 15:22:30
Браво бай Иване :) Чакам продължение на стиховете!!! :)


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.