ТТ „Три-четири“ представи авторския си спектакъл „D.A.B.”

15.06.2017
13 коментара | коментирай
ТТ „Три-четири“ представи авторския си спектакъл „D.A.B.”

Авторски спектакъл, позован на мненията и позициите на участниците в него, бе представен от театрална трупа „Три-четири“ към Центъра за личностно развитие и подкрепа - ОДК на сцената на козлодуйското читалище По интересен начин младежите представиха на публиката средата, в която живеят и тяхното развитие във времето. Помечтаха за бъдещето, независимо от обстоятелствата. Танцуваха, изобретяваха и изразяваха позициите си – защото те са „D.A.B.“ - най-великите , най-добрите, най-силните и  най-можещите. Всъщност спектакълът на трупата е много философски. В ироничен подтекст младите хора се опитват да внушaт идеята до колко човек може да бъде свободен в собствените си решения, колко е зависим от изборите на другите, доколко може да избяга в измислени светове и какво е бъдещето на младите хора в България.
Наталия Христова

Коментари
Родител
Дата на публикуване: 15.06.2017 13:17:48
Браво на децата! Спектакълът беше сложен, с много ефекти и мултимедия, с много танци, акробатика и много смях. Групата беше чудесна! Поздравления за всички участници в театралната трупа!
Зрител
Дата на публикуване: 15.06.2017 15:02:33
Не съжалявам,че избрах да отида на представянето на младежите. Честно казано мислех да отида в Дома на енергетика. В последния момент промених плана....и за добро. Оказа се ,че в града ни има забавни и можещи деца. Толкова непринудено и непретенциозно ,а толкова добре представен спектакъл скоро не бях гледал. Надявам се да не остане с едното показване. Всеки може да намери себе си в света на Идиотия. Толкова смях и мисъл . Браво.
приятел
Дата на публикуване: 15.06.2017 15:12:42
Голем смях падна и беше супер забавно. Ако пак се играе пак ще го гледам.
Браво!
Дата на публикуване: 15.06.2017 15:19:40
Бяха чудесни! Точно такива неща трябва да се правят за младежите в града. Интересни, различни, провокативни и с музика и шоу. Защото, като цяло подобни мероприятия липсват. Браво на групата!
Браво на Еди и на всички други!
Дата на публикуване: 15.06.2017 15:24:16
Даскала, Генерала и Папата бяха уникални. Браво на Еди, който изпълни и трите роли!!!!! Продължавай все така, имаш страхотен талант! Браво и на всички участници, които показаха, че дори и в тези тежки времена може да се прави изкуство сред младото поколение!
Не знаех за представлението
Дата на публикуване: 15.06.2017 15:27:35
Ще има ли и друго представление?
М. Димитрова
Дата на публикуване: 15.06.2017 15:51:40
Изгледах постановката с удоволствие, и въпреки комичните гледни точки, останах доста замислена... Бъдещето на децата ни и излитащите самолети от България... Наистина си заслужава да се види! Поучително, и то основно за възрастните... Поздрави за мислещите млади хора, които не остават бездушни и изразяват своите позиции! С парадокс и самоирония те успяха с лекота да ни представят света такъв, какъвто го виждат... И бъдещето на света... Добре ще бъде, ако се види от повече хора...
Зрител
Дата на публикуване: 15.06.2017 17:02:40
Поздравления!Децата бяха невероятни изиграха ролите си в спектакъла с лекота.Адмирации и за ръководителите в тези тежки времена да съумеят да привлекат младите хора към нещо смислено.
Р. Русинова
Дата на публикуване: 15.06.2017 19:24:01
Един много различен спектакъл в дългия творчески път на трупата. Преди време трудните въпроси за това, „което е в главите ни”, и което е навън, звучаха откровено болезнено и безизходно на сцената. В последното представление драматизмът някак отстъпва място на повече обраност и на…самоирония. Чак не е за вярване, че децата постигат (и го преобръщат) такова самовглеждане – трудно изкуство – и в живота, и в спектакъла. Чудесно изградени образи, простичко отправени убедителни послания. И за мен постановката поражда оптимизъм (въпреки недвусмисления символ в един от финалите), щом въжделението не е „щастливост в Идиотия”. По всичко личи, че психотерапевтите на бъдещето няма да умират от скука. И слава Богу. D.A.B.
Чудо
Дата на публикуване: 16.06.2017 01:48:08
Я , само добри коментари....нищо лошо и всички по темата. Не беше лош спектакъл. Въпреки, че нямаше реклама и афиша залата беше почти пълна .Не искам да повтарям предните мнения. Смях се от сърце. Добра работа момичета и момчета. Вие заслужавате аплодисменти.
Не е чудо...
Дата на публикуване: 16.06.2017 03:14:45
Със сигурност пишат приятели, като се има предвид, че доскоро тази група беше коментирана кофти...
Д. Първанова
Дата на публикуване: 16.06.2017 03:56:07
Голям скок за децата. Радвам се, и съм горда с тях! Много труд, репетиции и умора... Важното е как те се чувстват, страхотни хлапета!
От ТТ \" Три -Четири\"
Дата на публикуване: 16.06.2017 04:38:16
С благодарност към всички, подкрепили спектакъла - Емо Нягулов, който работи актьорски с децата, екипа на НЧХП \"Христо Ботев\" и община Козлодуй.


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.