Детска площадка в ЖК-3-Север се руши от безхаберие

09.06.2017
4 коментара | коментирай
Детска площадка в ЖК-3-Север се руши от безхаберие

Една от двете детски площадки в ЖК-3-Север в Козлодуй, които бяха изградени при реконструкцията на квартала е в окаяно състояние. Очевидно е, а хората в квартала потвърждават, че не само невниманието, но и пълната липса на поддръжка на съоръженията, са довели до тяхното разрушаване. От някогашната клатушка стърчат пружини, къщичката е рухнала, катерушката е в окаяно състояние, а пързалката е на път да я последва. Освен, че детската площадка е в кошмарно състояние и създава опасност за децата, плочките по един от тротоарите са счупени, между тях вече е прораснала трева и мястото се обикаля от пешеходците.  Припомняме, че европейският проект за изграждането на улици и тротоари в ЖК-3 беше завършен през 2011 година. Тогава около 15 000 лева бяха инвестирани в двете детски площадки намиращи се в жилищния комплекс.
Зорница Коларова

 

Коментари
Eвро
Дата на публикуване: 10.06.2017 00:02:38
Дали след като са усвоени парите за площадката е даден и лев за поддръжка?
sliper
Дата на публикуване: 10.06.2017 23:16:40
Освен разрушението на детската..., очаквайте скоро кацането на извънземните и построяването на небостъргач, ама друг път! Душица, тоя квартал \"кучета го яли\", \" севера е като юга\", разхождай се преди да пишеш грандиозните новини!
БКС
Дата на публикуване: 11.06.2017 11:10:04
Тези детски площадки бяха направени набързо,за да се тушира негодуванието на майките, че децата няма къде да играят. Все пак изкараха 3-4 години, през които не се поддържаха. Но и нашите деца не са научени да пазят. Дупките по тротоарите край шахтите и най - вече пред блок 1 са опасни.
Оборот и клиенти да има
Дата на публикуване: 11.06.2017 15:12:43
Е, да ама Найден си направи частна детска площадка, пък вие си мрънкайте...


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.