Отразяха мерака за търговия в Ботев парк

01.06.2017
7 коментара | коментирай
Отразяха мерака за търговия в Ботев парк

Общинските съветници отрязаха искането на кмета на Общината Маринела Николова за отдаване под наем на къщичката на поляната за пикници в Ботев парк с търговска цел. Предложението беше отхвърлено с 10 гласа „Против“, един „Въздържал се“ и едва 7 от съветниците бяха „ЗА“.
Припомняме, че на заседание на комисиите по законност и по финанси съветникът Юлиян Тошев огласи груба грешка в документите по предложението, според които под наем трябваше да се даде паметникът в Ботев парк. Кметът Маринела Николова обясни тогава, че са установили грешката и са я поправили, само че и поправката беше неточна, а Тошев обясни, че въпросната къщичка е с отделен акт за публична общинска собственост. На заседанието на местния парламент съветникът отбеляза, че този път е намерен верният акт. Тошев обаче обяви, че се възпротивява на това намерение, тъй като според него Ботев парк е място за почивка, пикници и разходка, а не за търговия с храни и напитки. Той беше подкрепен и от Анатолий Абаров, който допълни, че мотивът на администрацията, че наоколо нямало търговски обекти, първо не е верен и второ е несъществен.
Деси Николова
 

Коментари
.
Дата на публикуване: 01.06.2017 10:45:41
Провалите на Лальов далаверата!
До Общинските съветници
Дата на публикуване: 01.06.2017 12:30:41
Засега положението с Ботевия парк е овладяно, но бъдете осторожни към решенияна на Кметицата, че както е тръгнало ще събори и паметника на Ботев и на негово място ще сложи делви.
Работник
Дата на публикуване: 01.06.2017 12:37:07
Следете изкъсо,какво искат жиданите,пазете ни града....
.....
Дата на публикуване: 02.06.2017 09:08:41
Така трябва, това е място за разходка и отдих, не кръчма както е пред кърначето, там постоянно е надута някаква цигания която е обхванала целия парк!
река дунав в сантиметри
Дата на публикуване: 02.06.2017 09:20:33
Ицо Кърначето беше легенда!сега трябва ресторант Радецки да си набави клиентела и за това е тази идея да няма скара бира в парка! да не говорим че Ривера на иво симеонов е на една ръка разстояние и за там трябва народонаселение да пие и яде на ресторантски цени! всичко е бизнес, ако требе и Ботев ще сервира по масите топла храна и напитки!
Цигания до шия
Дата на публикуване: 02.06.2017 11:58:29
Навсякъде кюфтета, кебапчета, бира и тн. Направете Радецки една плаваща скара-бира
Истината
Дата на публикуване: 03.06.2017 09:58:29
Пазете и следете изкъсо жданите оти те са тъпи ограничени и комплексирани!Правят се на луди и си вършат техните далаверки така разказват очевидци!!!


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.