За какво гласуват жителите на Козлодуй?

26.03.2017
4 коментара | коментирай
За какво гласуват жителите на Козлодуй?

Повечето от избирателите, които стигнаха до урните в Козлодуй днес бяха решели предварително коя от листите и кой кандидат за народен представител конкретно ще подкрепят. При тях не е имало колебания до последния момент. По-възрастните твърдят, че са гласували в името на бъдещето, а по-младите за да има сигурност в държавата.

Мирослав Цветанов
Намерих своя кандидат из листите. Очаквам от него да направи промени в здравеопазването и образованието, така че децата да могат да се учат и да ходят на училище. Очаквам и повишение в заплатите и да намалее безработицата. Смятам, че кандидатът, за когото съм гласувал, ще постигне всичко това.

Лилия Маркова
„Намерих моя кандидат, задрасках и гласувах. Очаквам много работи. Обещания, обещания много – нека да ги изпълнят. Вярвам, че моят кандидат ще постъпи добре и всичко ще бъде наред. От него искам най-вече увеличение на пенсиите

Недко Динолов
Отдавна съм решил за кого да гласувам. От него очаквам да направи нещата по-добре за младите. Ние, старите, вече сме свършили, но за младите трябва да е по-добре. Вярвам, че това, което искаме, може да се постигне ако народът е единен и мисли като всеки един честен българин. Защото нашите години са такива, че сме минали през много демокрации и недемокрации и сме видели и едното, и другото, но се надяваме сега да стане нещо по-хубаво. Нямах никакво затруднение по време на гласуването, не е нещо сложно понеже не е с някаква машина. Ние възрастните не ги знаем тези работи и по-трудно бихме се ориентирали, ако беше с някакви машини, но сега нямах проблем.

Мариета Желязкова
Гласувах за своя избраник днес. Понеже познавам кандидата, като човек и очаквам много да може да направи не само за града, но и като цяло за държавата. Смятам, че ще оправдае моите очаквания. Не изпитах никакви затруднения, докато гласувах. Всичко е направено много удобно и лесно.

Живко Желязков
Намерих своя кандидат в листите. Очаквам нови неща и промени от него. В този малък град очакваме нещо по-добро и се надявам да оправдае очакванията ми.

 

 

Светлин Воденичаров
Абсолютно намерих човека, за когото да гласувам. Очакванията не са едно и две и са известни на обществото – инфраструктурата, икономическото развитие на региона. Всички знаем, че това е най-бедният регион в Европейският съюз.

Десислава Геркова
Намерих своя кандидат днес. Очаквам всичко по-добро за България. Гласувах за моя кандидат защото вярвам, че той ще оправдае моите очаквания.

 

 

 

Димитър Георгиев
Намерих кандидата, за който да гласувам. Ще видим какво ще стане, но се надявам да се оправи тая държава и да спрем да живеем в корупция и подобни неща. Надявам се кандидатът ми да оправдае очакванията ми.

 

 

Николай Димитров
От кандидата, за когото съм гласувал, очаквам по-добро за младите. Надявам се за тях да има по-голяма сигурност, нашата се е видяла, но за тях това е най-важното. Гласувах, защото се надявам моя кандидат да оправдае очакванията ми.
 

Коментари
НЕ
Дата на публикуване: 26.03.2017 15:25:59
А пък Аз защо не намерих своя кандидат там ???
Д.Савчев
Дата на публикуване: 26.03.2017 18:25:09
Всички очакват някой друг да направи нещо,всички очакват своя \"Спасител\"..Такава държава с такъв народ са обречени!
Д.Савчев
Дата на публикуване: 26.03.2017 19:33:01
Питате се: Защо спряха водата?
Преди около два часа мина един бус на ЦИК,вратата се отвори и изпопадаха бюлетини.Някои от книжата паднаха във пукнатините между асфалта и отводнителната шахта.Веднага беше изпратен багер,който започна да разбива асфалта за да се отвори място и служителите на ЦИК да достигнат до бюлетините.Е да,ама багера без да иска проби централния водопровод и се наложи да спрат водата.
Дата на публикуване: 26.03.2017 19:57:58
Тъпак


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.