„Българска пролет“ представи платформата си пред обществеността в Козлодуй

14.03.2017
1 коментара | коментирай
„Българска пролет“ представи платформата си пред обществеността в Козлодуй

Велизар Енчев и водачът на листата на Движение за радикална промяна „Българска пролет“ за Врачанския избирателен район Кирил Илиев за предстоящите избори за 44-то Народно събрание представиха идеите си за развитие на страната на предизборна среща в Козлодуй. „Това, което направих през последните две години и половина в Парламента е най-добрата гаранция, че щом един човек може да направи толкова за един не пълен мандат в Народното събрание, една парламентарна група може да направи десет пъти повече. Ако погледнете сайта на Парламента и вижте под моето име обема на свършената работа – внесени законопроекти, декларации, питания на парламентарен и блиц контрол – ще видите, че това работа за една парламентарна група от 12 души, примерно на БДЦ или АБВ. Това означава, че или аз прекалено работя, или онези – прекалено малко. Мисля, че второто е по-вярно. Най-голямото ми постижение за този период е, което обаче е без завършващ удар е, че аз съм единственият народен представител, който в Бюджет 2015 и 2016 внесох законодателно предложение за увеличаване на минималните пенсии, за индексиране на всички останали пенсии, съобразно средния осигурителен доход за предходната година. Когато внасях тези предложения бях освиркван, поруган, нападан, обиждан от патриотарите, от ГЕРБ и от реформаторите. Но две седмици преди президентските избори Каракачанов реши да осинови таи идея и измами над половин милион избиратели.  Всъщност Патриотичният фронт измами на два пъти българските избиратели. Първо на 5 октомври 2014 година, когато влязохме в Народното събрание с една програма и обещания, а направихме точно обратното – влязохме в съюз с ГЕРБ, което стана причина аз да напусна тази парламентарна група. Вторият път, когато излъгаха избирателите е на 6 ноември, обещавайки реки от мед и масло за увеличаване на пенсиите. Затова ние сме единствената радикална опозиция на тази порочна коалиция. Избирателите, които ние търсим и към които се обръщаме с призив да гласуват с Бюлетина №2 са тези, които подкрепят патриотичните идеи, не гласуващите избиратели, които са около 28% и левият електорат, който не е доволен от партията си. Хората в Козлодуй ако досега не съм ги спечелил с моята работа в Парламента, трудно бих могъл да ги спечеля тепърва. Най-силното и качество е моята последователност и честност. Втората причина да изберат нас - „Българска пролет“, е социалната политика, която води нашата партия – стандарта на живот, политиката за доходите и пенсиите, както и всичко свързано с образованието и здравеопазването“, коментира Велизар Енчев.
Водачът на листата Кирил Илиев призова да се направи правилният избор на 26 март, подкрепяйки листата на „Българска пролет“  с Бюлетина №2. „Като слушам всички партии, които се явят на терена за изборите и как вдигат пенсиите и заплатите, как повишават стандарта на живот, аз бих помолил хората да ги попитат защо не направиха това досега, когато управляваха. Защо дават такива обещания само в момента на изборите. За мен това е комична ситуация. Ние – „Българска пролет“ се явяваме на тези избори, за да можем да дадем алтернатива на избирателите. Ние не сме толкова наивни, но имаме желание да дадем алтернатива на хората, които са отвратени от онези, които ни управляваха до сега, и да изберат нашата Бюлетина №2“, допълни Кирил Илиев.
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
 

Коментари
.......
Дата на публикуване: 15.03.2017 11:22:28
Така като гледам и вашите симпатизанти са колкото на ГЕРБ. Това са иборите на които има най-малка предварителна информация къде и кога ще има срещи. Обикновено придружанащиге лица са повече.


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.