Още размествания в ОбС

09.06.2016
8 коментара | коментирай
Още размествания в ОбС

Найден Найденов се отказа от Общинския съвет и по негово желание Общинската избирателна комисия (ОИК) го заличи от листата на ГЕРБ. Той беше обявен за избран за съветник, след като Рашо Първанов подаде оставка по лични причини. Вчера ОИК са разгледали заявлението на Найденов, с което той заявява, че няма да положи клетва и моли да бъде изключен от листата на избраните общински съветници от листата на ГЕРБ и след като като обезсили вече издаденото удостоверение, обяви за избран следващият от листата Любомир Йотов. В предходния мандат земеделецът от Бутан също беше член на ОбС. Припомняме, че заради назначаването на Цветанка Антонова за зам.-кмет в Общинския съвет влезе Велислав Торбов. Двамата нови членове обаче встъпват в правомощия след като положат клетва.
 

Коментари
Д.Савчев
Дата на публикуване: 09.06.2016 21:59:52
Ех,Велиславе,огря те най-после.
Rangel
Дата на публикуване: 09.06.2016 23:10:37
Ами този бутански бастун какво ще прави в общинския съвет,като за нищо не става.
Или ще се ползва с привилегии, за да си прави далаверите в поземлената без проблеми.До къде я докарахме в тази община само некадърници да ни управляват,барабар с кметицата.Да си ходят всички.
Читави хора се отказват
Дата на публикуване: 10.06.2016 04:05:22
Жалко за Герб. И правилно за читавите хора.
Стефан
Дата на публикуване: 10.06.2016 14:01:56
Наистина жалко, защото освен доказан професионалист, е и изключително мъдър и толерантен! ГЕРБ загубиха твърде много в негово лице! Жалко!
до анонимният списвач
Дата на публикуване: 10.06.2016 19:08:08
За пореден път се убеждавам в липсата на грам професионализъм у списвачите на това жалко, жълто сайтче! Че не сте професионалисти го доказахте хиляди пъти,но поне на училище би трябвало да сте ходили поне до 4-ти клас, за да знаете ,че от елементарно уважение пред собствените имена на лицата, за които пишете, би трябвало да се постави \"господин\" или \"госпожа\"! Ама къде у вас култура и възпитание.....толкова сте прозрачни и първични, дори и вие си го знаете, затова \"творенията\" ви са анонимни, срамувате се от себе си и с право! Крайно наложително е да бъдете изпратени от работодателят си на някакво обучение, за да престанете да ставате за смях! Но, след като той не се впечатлява от \" ПРОФИ-качествата\" на подопечните си..... явно за какво ниво става въпрос! Боже, пази България!
П.Павлова
Дата на публикуване: 10.06.2016 19:49:35
Наистина е жалко,че г-н Найденов се е отказал! За хора, като него е израза \"Железен юмрук в кадифена ръкавица\". Работохолик, дисциплиниран, дипломатичен и изключително възпитан! Сигурна съм, че щеше да наложи с подходящ подход, типично в негов си стил правила и норми на работа на ОбС , с които да дисциплинира съветниците, да ги накара да мислят и взимат правилни решения! Достоен човек, съжалявам,че се е отказал!
гражданин
Дата на публикуване: 11.06.2016 12:59:24
Сега вече нещата ще се оправят.Герб пуска тежката артилерия в общински съвет с тези двамата умствения капацитет на групата им вече клони към безкрайност.....
Коментатор
Дата на публикуване: 14.06.2016 08:53:34
Може да не са умници ама са верни на партията хранилка и ще си
зобят яко!


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.