ТС "Бутан" с грамоти и плакет от "Копривщица 2015"

13.08.2015
4 коментара | коментирай
ТС "Бутан" с грамоти и плакет от "Копривщица 2015"

Танцовият състав "Бутан" към дейното читалище в селото се представи повече от отлично и събра овациите с представянето си на Национания събор на българското народно творчество "Копривщица 2015". Формацията към читалище "Заря-1911" се представи с изпълнение на автентични хора от Северозапада - Ситно влашко, Чекурлана, Торлашко хоро, Костенско хоро, Дайчово хоро, Абдай. Участието на състава в Националния събор се осъществи благодарение на финансовата подкрепа на Валери Симеонов - депутат от 43-тото НС и председател на коалиция "Патриотичен фронт", Ивайло Иванов - кмет на кметство Бутан и родителите на участниците. Танцов състав "Бутан" получи грамота за участие в събора, грамота за постижение и плакет от събитието.  

 

Коментари
иииииии
Дата на публикуване: 15.08.2015 22:10:15
Мангали от ромски произход от Гложене, типично по цигански, нападнаха с тояги свой съселянин в опит за убийство в малките часове на 15 август! Сцената се разиграва на самия център на Хърлец. Юлиан Ангелов , по баща,на 28 години, внук на Кайчо и съмишленикът му Ангел (пияни и вероятно-дрогирани) засичат, като в тъп американски филм, с колата си друг автомобил, от който излиза българин, връстник и съученик на юлиан. Кайчовият внук нанася изненадващо преднамерено силен и жесток удар с тояга или палка по главата на потърпевшия. Ангел се възползва от безпомощното състояние на нападнатия и в унисон с навиците на етноса си го удря през краката, докато е паднал и в безсъзнание.
Браво на танцовия състав \"Бутан\".
Дата на публикуване: 21.08.2015 23:02:11
Браво на танцовия състав \"Бутан\".
112
Дата на публикуване: 28.08.2015 14:02:33
ами тези мангусти боко и шаро дето грабат деца и ги заплашват със изнасилство наскоро видех как боко и оште един циганин ограбиха една дедка пред стария съд и след това ништо не пише за тех ??
браво
Дата на публикуване: 07.09.2015 21:44:07
тия в Бутан да пръднат и ги изтипосват веднага..


Коментирай

Име

E-mail

Коментирай

Запознах се с условиятa за писане на коментари

* Сайтът не носи отговорност за публикуваните читателски коментари

ВИЖ TV

РАДИО "РИВЪР ФМ" - ТВОЯТ РИТЪМ!

TV програма
В момента програмата на Виж ТВ се актуализира. В най-скоро време ще бъде достъпна и на www.kozloduy-bg.info


Изтеглете вестника в .pdf формат.